Vacature projectleider

 

VACATURE PROJECTLEIDER

 

Bedrijf: SolarAccess Sustainable Energy B.V.
Standplaats: Apeldoorn
Vakgebied: Projectleider
Opleidingsniveau: MBO/HBO

Wil jij mee werken aan de realisatie en het beheer van onze vele mooie grootschalige zonne-energieprojecten?

Wat ga je doen?
Je krijgt een boeiende baan met veel afwisseling en zelfstandigheid. Als projectleider ben je geheel verantwoordelijk voor je eigen zonne-energieprojecten. In deze rol als projectleider binnen SolarAccess ben je in staat snel de juiste oplossing te vinden. Als projectleider integreer je het ontwerp naar de realisatie van het project. Daarbij ben jij het aanspreekpunt met verschillende partijen.
Je draagt er zorg voor dat er conform het ontwerp de zonne-energieprojecten worden gerealiseerd en dat er veilig wordt gewerkt.
Als projectleider ben je in staat om praktische oplossingen te bedenken voor onverwachtse problemen of situaties die kunnen ontstaan tijdens de werkzaamheden.

Wie zoeken wij?
Je hebt minimaal een MBO opleiding afgerond. Daarnaast heb je werkervaring in een soortgelijke functie of bent bereid om met veel inzet dit te willen leren en je weet van aanpakken.
Omdat deze functie een sterke klantdimensie kent, is het van belang dat je competenties hierop ontwikkeld zijn. Je bent communicatief zeer vaardig. Door jouw flexibiliteit kun je goed schakelen op verschillende klant niveaus. Je hebt een sterk inlevingsvermogen en werkt resultaatgericht. Administratief ben je sterk onderlegd en je kunt ook snel schakelen tussen verschillende projecten. Tenslotte ben je een teamspeler en wil je samen de doelen bereiken.
Verder heb je een goede kennis van de Nederlandse taal en bent In het bezit van een rijbewijs.
Daarbij ben je bereid om in de toekomst zonne-energie projecten in het buitenland te realiseren.

Wat bieden wij?
SolarAccess biedt een veelzijdige functie in een dynamische en steeds in ontwikkeling zijnde omgeving. In deze rol draag je direct bij aan onze missie en diensten.
Uiteraard biedt SolarAccess een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden inclusief het gebruik van een bedrijfsauto.

Wie zijn wij?
SolarAccess heeft een ervaren team van deskundige vakmensen om kwalitatief hoogwaardige zonne-energie installaties te realiseren en is meer dan 12,5 jaar actief in de zonne-energie. Ons team is gedreven in het leveren van een bijdrage aan onze missie en de verduurzaming van onze planeet.
SolarAccess investeert in zijn medewerkers en biedt veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling en wil haar medewerkers graag binden met passie voor het vak.
Onze kwaliteitscriteria leiden tot een optimaal rendement van de zonne-energie installatie. Kernbegrippen voor ons zijn: kennis, kwaliteit, ervaring, oplossingsgericht en innovatief.
SolarAccess heeft ongeveer 800.000 zonnepanelen geïnstalleerd en vele klanten maken gebruik van onze servicediensten en onze full-service oplossing (inclusief financiering).

Voel jij je aangesproken en wil jij deel uitmaken van ons team, reageer dan op onze vacature.

Je kunt de sollicitatie richten aan Reinie van Schoor.
Reinie.van.schoor@solaraccess.nl